Stadswandeling Leiden met Gids

Leiden ontdekken? Met een gids met hart voor de stad aan uw zijde ontdekt u de parels van de Sleutelstad. U hoeft zelf geen route samen te stellen en u komt op plaatsen die in geen enkele andere wandeling voorkomen!
gids-leiden-pieterskerkplein-300x200 gids-nonnenbrug-300x200

Wandel met onze gidsen door bijzonder Leiden!

U maakt kennis met alle facetten van het Leidse verleden: Het statige Rapenburg toont ons hoe de gegoede burgerij vroeger woonde. Het Academiegebouw is de plek waar de Leidse universiteit tot wasdom kwam. In de oudste kerk van Leiden, de Pieterskerk, konden de Leidenaren tot in de jaren 70 voor hun zielenheil terecht. In het Gravensteen hield men zich met aardsere zaken bezig: hier werden misdadigers berecht. De rondleiding bevat meerdere thema’s, na 1,5 of 2,5 uur voelt u zich Leiden expert.

Tijdsduur: 1,5 uur
Prijs: 92,50 excl. BTW (€ 112 incl. BTW)

Vrijblijvende offerte aanvragen


Uitgebreide informatie

Personen: Tot 17 personen per gids
Tijdsduur: 1,5 uur
Prijzen: 92,50 excl. BTW (€ 112 incl. BTW)
Tijden: Elk gewenst tijdstip
Locatie: Vanaf elke locatie in centrum
Begeleiding: Professionele gids
Talen: Nederlands, Duits en Engels
Vragen?:Vul het formulier hieronder in. Mail ons op leiden@leiden-info.com of bel: 06-42969919

Over uw Gidsenteam
De site die u nu bekijkt wordt met liefde onderhouden door de gidsen van Leiden-Info. De stad kent dus geen geheimen voor hen; en dat zult u merken tijdens de wandeling! Onze Leidse gidsen leiden u graag rond langs al het moois dat de Sleutelstad te bieden heeft.
Andere thema’s: Hofjeswandeling | Fietsen met gids

Beoordelingen

Stadswandeling Leiden

★★★★★
5 5 1
Heerlijk gewandeld met onze gids Freek. Het weer was heerlijk en de manier van vertellen van onze gids was erg prettig; onderhoudend, komisch maar nooit opdringerig.


Name
Rating