Arrangementen Leiden

Een bezoek aan Leiden met uw bedrijf ?!

U wilt een gezellige dag beleven met uw team, vereniging of cliënten?

Leiden biedt de ideale mix van historie en levendigheid om uw bedrijfsuitje tot een hoogtepunt te maken. Wij helpen u graag om maximaal te genieten van de stad.

Wat dacht u van een….

  • Stadswandeling met privégids gecombineerd met Lunch en Museumbezoek.

  • Met onze gidsen leert u Leiden pas echt kennen. Uw gids vertelt u allerlei annekdotes en is niet zuinig met een grap en een grol. Wanneer dan de magen knorren strijken we neer bij een horecagelegenheid om te genieten van een lunch en gunnen we de benen tijd om bij te komen. Daarna gaan we op bezoek bij één van de vijf rijksmusea die Leiden rijk is.

  • Fietstocht met gids gecombineerd met Lunch en Rondvaart.

  • Gaat wandelen u niet snel genoeg of wilt u liever wat meer van de stad en haar omgeving zien? Dan kunt u kiezen voor een ludieke fietstocht met een gids die u graag laat zien waarom Leidenaren nu zoveel fietsen; met een fiets ligt Leiden aan uw voeten (wielen)! Tussendoor of aan het einde van de tocht gaat u gezamenlijk lunchen om daarna lekker tot rust te komen in een rondvaart van één uur.

  • Uw eigen programma samenstellen? Wij helpen u graag!

  • Uiteraard kunnen wij samen met u een programma samenstellen dat helemaal aansluit bij uw wensen. Heeft u nog geen idee voor een leuke invulling? Geen probleem, wij hebben genoeg ideeën en verassen u graag met een onvergetelijke dag in Leiden!   Voor meer informatie en voor het aanvragen van een offerte kunt u hieronder het formulier invullen.

Arrangement Informatie Aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen


Beoordelingen


Name
Rating
Beoordelingen

Settings tab