Holiday Inn Leiden

Haagse Schouwweg 10
2332 KG Leiden

Aantal sterren:

Het Holiday Inn Hotel Leiden is een luxueus hotel. Vlakbij de op- en afrit van de A44 gelegen is de bereikbaarheid van dit Hotel ideaal. Een bushalte bevind zich vlakbij het hotel. Het Holiday Inn Leiden is een ideaal hotel voor de actieve gast, het hotel heeft een binnenzwembad, tennisbaan, squashbaan en een fitness centrum. Het Holiday Inn is dan ook een zeer kindvriendelijk hotel, de prijs natuurlijk wel aan de hoge kant voor een echt familiehotel. Naast de vele vergaderruimtes kunt u in het Holiday Inn Leiden genieten van één van de uitgebreidste ontbijten/brunches van de stad. Parkeren is gratis voor hotelgasten.

Hotelfaciliteiten

In de met palmbomen omzoomde centrale binnenhal van het Holiday Inn Leiden kunt u heerlijk ontbijten of brunchen. Zeer waarschijnlijk krijgt u al snel een vakantiegevoel wanneer u het enorme complex gaat verkennen. De zakelijke gast zal in zijn nopjes zijn met de zeer grote lobby met de heerlijke banken en zetels aan weerszijden van de gang, hier is het prima napraten.

Ligging Holiday Inn Hotel Leiden

Net als het Van der Valk Leiden – wat op nog geen kilometer afstand ligt – is het Holiday Inn erg goed bereikbaar vanaf de A44 snelweg. Maar het Centraal station Leiden en de binnenstad zijn ook beide gemakkelijk te bereiken. Het strand van Katwijk is 15 minuten rijden, Wassenaarse slag (strand,duin en bosgebied) is ook slechts een kwartier rijden met de auto. De stoomtrein (nationaal smalspoormuseum) aan het Valkenburgse Meer ligt bijna om de hoek.

Regels van het hotel:

  • Inchecken: Vanaf 15:00 uur
  • Uitchecken: Tot 12.00 uur
  • Kinderen: Alle kinderen tot 12 jaar oud betalen geen toeslag wanneer er gebruik wordt gemaakt van de reeds aanwezige bedden.
  • Creditcards: American Express, Visa, Euro/Mastercard, Diners, JCB, PIN.
Beoordelingen


Name
Rating
Beoordelingen

Settings tab