Rembrandt Hotel Leiden

Nieuwe Beestenmarkt 10
2312 CH Leiden
Aantal sterren:

Het Rembrandt Hotel ligt midden in de binnenstad van Leiden aan de Beestenmarkt. De Beestenmarkt is het uitgaansgebied van Leiden, tijdens de weekeinden kan het dus nog wel eens luidruchtig zijn aan het plein. Vanaf hier kunt u gemakkelijk een rondvaart maken met de boten aan de Beestenmarkt of een bezoek brengen aan Molenmuseum de Valk.

Hotelfaciliteiten

Het Grand Cafe in Hotel Rembrandt is een mooie, sfeervolle bar waar u heerlijk een drankje kunt nemen alvorens het uitgaansleven van Leiden in te trekken of een bezoek te brengen aan de bioscoop om de hoek. WiFi is gratis beschikbaar in alle kamers van het hotel. Parkeren is mogelijk op het grote parkeerterrein voor Molen de Valk, dit parkeerterrein kunt u zo zien liggen wanneer u voor het Rembrandt hotel staat.

Ligging Rembrandt Hotel Leiden

Aan de Nieuwe Beestenmarkt hoeft u zich nooit te vervelen. Een rondvaart, bioscoopbezoek of een drankje in De Hut of Malle Babbe, uitgaansgelegenheden naast het hotel. Het centraal station Leiden is gemakkelijk te bereiken, desnoods met de bus maar lopend kunt u het ook makkelijk af. Tijdens 3 Oktober zit u midden in het feestgedrang want de kermis staat dan voor de deur van het Rembrandt hotel.

Regels van het hotel:

  • Inchecken: Vanaf 15:00 uur
  • Uitchecken: Tot 11.00 uur
  • Kinderen: Alle kinderen tot 4 jaar oud betalen geen toeslag voor babybedjes. Alle oudere kinderen of volwassenen betalen EUR 25 per persoon per nacht voor extra bedden.
  • Creditcards: American Express, Visa, Euro/Mastercard, PIN, Maestro.
Beoordelingen


Name
Rating
Beoordelingen

Settings tab