NEXT

Sfeer: Discotheek
Adres Next: Langebrug 6A
Parkeren: Steenschuur, Garenmarkt
OV: Breestraat
Sluitingstijden: 02:00 Uur (op dinsdag en woensdag 01:00 uur)

NEXT…discotheek voor studenten

De NEXT is een echte studentendiscotheek (voortzetting van de vroegere Nexus). Er zijn drie lagen binnen het pand: de dansvloer bevindt zich op de begane grond, op de eerste verdieping staat de muziek zachter zodat je hier makkelijker kunt praten. Op de tweede verdieping bevindt zich de “rookafdeling”. De inrichting is modern met weinig franje.

Deurbeleid en personeel NEXT

Bij de ingang van de NEXT aan de Langebrug 6A wordt je steevast gevraagd om collegekaart. Wanneer u deze niet kan tonen is een identiteitsbewijs vaak ook voldoende om toegang te krijgen. De uitsmijters bij de NEXT zijn correct en nooit dreigend maar enige willekeur bij het toelaten van gasten kan hen niet ontzegd worden. Het personeel achter de bar van de NEXT is vriendelijk en correct.

Muziek NEXT

Op de begane grond wordt voornamelijk house/dance muziek gedraaid. Op de eerste verdieping staat de muziek wat zachter en kun je met elkaar praten. Op de tweede verdieping bevindt zich de “rookafdeling”. In de NEXT is het altijd vol tijdens het weekeinde en op de dansvloer wordt uitbundig gedanst.

Beoordelingen


Name
Rating
Beoordelingen

Settings tab