Kledingwinkels in Leiden; een selectie

In Leiden is er op kledinggebied voor ieder wat wils; helemaal op maat in de hippe boutiques in de binnenstad of de laatste mode in de winkels van de grote kledingketens. Of misschien bent u op zoek naar leuk en betaalbaar in één van de vele tweedehands winkels. De kledingwinkels hieronder verkopen: dameskleding, herenkleding, lingerie, schoenen, accessoires of kleding voor een bepaald doel zoals werkkleding en carnavalskleding.

Dameskleding & accessoires

The Good Look Dameskleding (Hannie Schaftstraat 12, 2332 GS Leiden)
Betaalbare en trendy damesmode vindt u bij The Good Look Fashion. Winkelen doen u gemakkelijk vanuit huis via de site van The Good Look en bezorging binnen 2 dagen..

Goods4U  (Zuster Meijboom straat 151, 2331 PG Leiden)
Goods4U heeft de mooiste sieraden en de leukste woonaccessoires voor u geselecteerd. Bij de webshop van Goods4u krijgt u boven 35 Euro verzendkosten gratis.

Horloge.com (Middelstegracht 89, 2312 TT Leiden)
Op zoek naar een mooi horloge? Kijk dan op de website van Horloge.com. Horloge.com is officieel dealer van de mooiste merken. Verzendkosten boven de 50 Euro zijn gratis.

Werkkleding

Planet Group Bedrijfskleding (Draadbaan 13, 2352 BM Leiderdorp)  
Voor uw  bedrijfskleding, werkkleding, horecakleding, zorgkleding, visserijkleding, werkschoenen en promotionele kleding en kledingadvies op maat kunt u terecht in de goed gesorteerde winkel van Planet Group in winkelcentrum de Baanderij aan de Leiderdorpse Zijldijk in Leiderdorp.

BeoordelingenName
Rating
Beoordelingen