Bastion Leiden Voorschoten

Voorschoterweg 8
2324 NE Leiden
Aantal sterren:

Het Bastion hotel Leiden Voorschoten ligt op de grens van Leiden en Voorschoten vlakbij de A4 snelweg en zwembad de Vliet. Lopend bent u in 25 minuten in de Leidse binnenstad maar met de auto is het centrum ook prima bereikbaar. Het Bastion hotel is een typisch hotel voor mensen op doorreis maar het zou zonde zijn als u niet even een bezoek bracht aan het oude centrum.

Hotelfaciliteiten

Het Bastion Leiden beschikt over een eigen restaurant aan de voorzijde van het hotel, uitkijkende op de Voorschoterweg. In het hotel kunt u gratis gebruik maken van een draadloze internetverbinding. Wanneer u niet over een eigen computer of mobiel met internet beschikt is er in de lobby gratis een computer beschikbaar. Het Bastion Hotel Leiden Voorschoten beschikt over een ruimte parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren.

Ligging Bastion Leiden Voorschoten

Gelegen aan het einde van de Churchillaan bent u snel verbonden met de A44 snelweg, maar nog dichterbij ligt de A4 zodat Rotterdam en Amsterdam snel te bereiken zijn. Wanneer u de Voorschoterweg richting Leiden afrijdt bent u binnen 10 minuten in de Leidse binnenstad. Het Haagweg parkeerterrein vanwaar u met een busje naar elke plaats in de binnenstad vervoerd wordt is ook gemakkelijk aan te rijden. Het Bastion Leiden ligt op een steenworp afstand van het prachtige polderpark Cronesteyn waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen en zonnen.

Regels van het hotel:

  • Inchecken: Vanaf 14:00 uur
  • Uitchecken: Tot 12.00 uur
  • Kinderen: Alle kinderen tot 3 jaar oud betalen geen toeslag wanneer er gebruik wordt gemaakt van de reeds aanwezige bedden.
  • Creditcards: American Express, Visa, Euro/Mastercard.
Beoordelingen


Name
Rating
Beoordelingen

Settings tab