Best Western City Hotel Leiden

Lange Mare 43
2312 GP Leiden
Aantal sterren:

Het City Hotel Leiden heeft in 2010 haar deuren geopend. Dit hotel ligt vlakbij de imposante Marekerk, de eerste protestantse koepelkerk in Nederland. Het City Hotel beschikt over comfort kamers (vanaf 90 Euro), luxe kamers (vanaf 105 Euro), deluxe kamers (vanaf 140 Euro), Junior Suite (vanaf 150 Euro) en de family kamer (vanaf 145 Euro voor 4 personen).

Hotelfaciliteiten

U kunt altijd terecht voor drankje in de informele bar en wanneer u Leiden met de fiets wilt ontdekken kunt u bij het City Hotel Leiden een fiets huren. Een andere luxe is de aanwezigheid van een dakterras, vanaf dit terras heeft u een prachtig uitzicht op de imposante Marekerk en is het genieten wanneer de zon schijnt. Het Best Western City Hotel Leiden biedt ook 5 daagse arrangementen aan waarbij u een aantal mooie steden in Zuid Holland aandoet en u op de laatste dag een uitgebreide kennismaking met Leiden doet. WiFi is altijd bij de prijs inbegrepen in het City Hotel.

Ligging City Hotel Leiden

Vanaf het City Hotel bent u zo in de Leidse Schouwburg (ligt om de hoek) en de Haarlemmerstraat, de grote winkelstraat, is ook slechts 3 minuten lopen. Het Centraal Station Leiden zou u binnen 15 minuten kunnen lopen, vanaf het hotel is het minder makkelijk om met het OV naar het station te geraken. Het Beestenmarkt met de bioscoop en het Glazen Huis zijn ook zeer gemakkelijk aan te lopen.

Regels van het hotel:

  • Inchecken: Vanaf 15:00 uur
  • Uitchecken: Tot 11.00 uur
  • Kinderen: Alle kinderen tot 2 jaar oud betalen geen toeslag wanneer er gebruik wordt gemaakt van de reeds aanwezige bedden.
  • Creditcards: American Express, Visa, Euro/Mastercard, PIN, Maestro.
Beoordelingen


Name
Rating
Beoordelingen

Settings tab