Hotel Nieuw Minerva Leiden

Boommarkt 23
2311 EA Leiden
Aantal sterren:

Nieuw Minerva bestaat uit een aantal zeer oude panden uit de 16e eeuw aan de Rijn in Leiden. Wie ook in zijn hotel wil ervaren in een oude stad te verblijven moet beslist Nieuw Minerva in overweging nemen. U kunt hier trouwens ook terecht voor uw vergaderingen. De entree van het hotel is uitgesproken uit een andere tijd, maar gezelligheid is hier troef. Wanneer u het hotel uitstapt staat u midden in de geschiedenis. Elk stukje van het hotel is anders, uniformiteit is ver te zoeken maar juist dit bepaalt de charme van Nieuw Minerva.

Hotelfaciliteiten

Vlak naast het hotel is voldoende parkeergelegenheid. In het hotel kunt u eten in het restaurant welke van 12:00 tot 21:00 geopend is. Het menu is eenvoudig maar voedzaam. Vergaderen is ook mogelijk in Nieuw Minerva, de grootste zaal heeft een capaciteit van 50 personen. Nieuwe Minerva beschikt ook over een speciale bruidskamer genaamd de “Engelenbak” welke juist in moderne stijl is ingericht.

Ligging

Nieuw Minerva ligt ingeklemd tussen de twee grote winkelstraten van Leiden,de Haarlemmerstraat en de Breestraat. Vanaf hier is het een klein stukje lopen naar het gezellige waterterras van Annie’s Verjaardag. De Pieterskerk ligt ook op slechts een steenworp afstand. Het centraal station Leiden is een ruim kwartier lopen, de bioscoop het Trianon ligt op drie minuten lopen van Nieuw Minerva.

Regels van het hotel:

  • Inchecken: Vanaf 13:00 uur
  • Uitchecken: Tot 11.00 uur
  • Kinderen: Alle kinderen tot 1 jaar oud betalen geen toeslag wanneer er gebruik wordt gemaakt van de reeds aanwezige bedden.
  • Creditcards: American Express, Visa, Euro/Mastercard, Diners, PIN, Chipper.
Beoordelingen


Name
Rating
Beoordelingen

Settings tab