Mariënpoel Hotel Leiden

Mariënpoelstraat 1a
2334 CW Leiden
Aantal sterren:

Kleinschaligheid troef bij dit hotel aan de Rijnsburgerweg. Het monumentale hotelpand, ontworpen door de Leidse architect Jesse, straalt een huiselijke sfeer uit. Vanaf hier bent u binnen 5 minuten lopen bij het centraal station Leiden en het Bioscience park Leiden ligt ook om de hoek. Overigens kent het hotel geen ontbijtzaal, ontbijt is dus alleen mogelijk op uw kamer. Voor wie de aanwezigheid van andere gasten belangrijk is, is het Marienpoel Hotel Leiden niet de juiste keuze.

Hotelfaciliteiten

In het Marienpoel kunt u ervoor kiezen om het ontbijt op uw kamer te laten brengen, een ontbijtzaal is niet aanwezig. Parkeren is mogelijk aan de achterkant van het hotel op een afgesloten parkeerterrein tegen een vergoeding van 7,5 Euro per dag. WiFi is beschikbaar en kost 12.5 Euro per 24 uur.

Ligging Mariënpoel Hotel Leiden

Het hotel is gelegen in een prachtige, chique woonwijk. In dezelfde wijk liggen het Diaconessenziekenhuis. Het LUMC ziekenhuis(Leids Universitair Medisch Centrum) ligt ook op slechts een paar minuten lopen. Het centraal station ligt aan het einde van de Rijnsburgerweg. Wanneer u de drukte van alledag wil ontvluchten bent u in korte tijd in het monumentale Leidse Hout park met zijn prachtige vijver en romantische wandelpaden.

Regels van het hotel:

  • Inchecken: Vanaf 10:00 uur
  • Uitchecken: Tot 11.00 uur
  • Kinderen: Alle kinderen tot 2 jaar oud betalen EUR 15 per persoon per nacht voor babybedjes. Alle oudere kinderen of volwassenen betalen EUR 15 per persoon per nacht voor extra bedden.
  • Creditcards: American Express, Visa, Euro/Mastercard, Diners, JCB, PIN, Maestro.
Beoordelingen


Name
Rating
Beoordelingen

Settings tab