Van der Valk Hotel Leiden

Haagsche Schouwweg 14
2332 KG Leiden

Aantal sterren:

Voor menig Leidenaar is restaurant hotel De Haagse Schouw een begrip. Gelegen op 10 autominuten van de binnenstad en vlakbij de A44 is dit hotel ideaal voor iedereen die Leiden wil bezoeken maar ook de omgeving van de
Sleutelstad wil verkennen.

         

Hotel Haagse Schouw heeft twee jaar geleden een grootschalige modernisering ondergaan waardoor het Van der Valk Hotel Leiden beschikt over mooie, lichte en moderne kamers. De badkamers worden als groot ervaren. Een deel van de kamers zijn van een balkon voorzien van waaruit u een prachtig uitzicht heeft op het grote terras en op de Rijn. Er zijn ook kamers met balkon waarbij u op de binnenplaats uitkijkt.

Hotelfaciliteiten

Het Van der Valk Leiden heeft een groot restaurant waar het heerlijk dineren is maar waar u ook terecht kunt voor een uitgebreide lunch. Met lekker weer is het grote terras aan de Rijn geopend. Hier kunt u ook aanleggen met uw boot. Mocht u willen vergaderen zijn er zalen in verschillende groottes beschikbaar. Parkeren is gratis.

Ligging Hotel van der Valk Leiden

Van der Valk ligt vlakbij afrit 9 van de A44 (komende vanaf Den Haag). De oprit naar de A44 (voor de richting Den Haag en Amsterdam) en  is ook slechts 3 minuten rijden. De Leidse binnenstad laat zich binnen 10 minuten met de auto aanrijden. Het Valkenburgse Meer (recreatiemeer) ligt op 500 meter afstand, hier bevindt zich tevens het Nationaal smalspoormuseum. Hier kunt u met een ouderwetse stoomtrein een mooie rit rondom het meer maken. Wassenaar is ook gemakkelijk aan te rijden vanaf het Van der Valk Leiden.

Regels van het hotel:

  • Inchecken: Vanaf 14:00 uur
  • Uitchecken: Tot 11.00 uur
  • Kinderen: Alle kinderen tot 2 jaar oud betalen geen toeslag wanneer er gebruik wordt gemaakt van de reeds aanwezige bedden.
  • Creditcards: American Express, Visa, Euro/Mastercard.
Beoordelingen


Name
Rating
Beoordelingen

Settings tab