Corpus Hotel

Hilton Garden Inn Leiden. Slaap in het hotel naast het Corpus

Het Corpus Museum aan de grens van Leiden in de gemeente Oegstgeest is een echte publiekstrekker. Om de bezoekers een nog betere dienstverlening te kunnen bieden werd het Corpus Hotel gebouwd.

Corpus Hotel Leiden – Hilton Garden Inn Leiden

Corpus Hotel Oegstgeest / Leiden is gevestigd aan de A44 zodat het zeer gemakkelijk aan te rijden is vanuit Den Haag / Rotterdam en Amsterdam. Vooral voor bezoekers komende vanaf Amsterdam is het hotel gelijk aan de snelwegafrit gelegen.

Door de ligging van het Corpus Hotel in het nieuw te bouwen Nieuw-Rhijngeest bedrijvenpark en tegenover het Bio-Sciencepark is het hotel niet alleen zeer geschikt voor bezoekers aan Corpus Museum maar ook voor bezoekers aan de vele bedrijven hier.

Hotel Corpus: 10 Minuten van de Leidse binnenstad

Het 4 Sterren Corpus Hotel is van alle moderne faciliteiten en vergadermogelijkheden voorzien. Het hotel leent zich hiermee uitstekend als conferentiecentra of als plek om een feest te geven. Daar komt bij dat de Leidse binnenstad binnen 10 minuten vanuit het Corpus hotel met de auto te bereiken is.
Het Corpus is ook goed met het openbaar vervoer te bereiken, aan de zijkant van het hotel is het Leidse Transferium gelegen vanwaar uit bussen vertrekken naar Den Haag en naar centrum Leiden.

Beoordelingen


Name
Rating
Beoordelingen

Settings tab